BAČENE DIMNE BOMBE NA GRČKI PARLAMENT, pa ga isprskali bojom! Haos u Atini! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAČENE DIMNE BOMBE NA GRČKI PARLAMENT, pa ga isprskali bojom! Haos u Atini! (VIDEO)

Grupa od oko 15 osoba sa kapuljačama protrčala je pored stražara i poprskala boju u blizini prednjeg ulaza u zgradu grčkog parlamenta u Atini.

Napadači su uspeli da se popnu uz stepenice pored Grobnice nepoznatog vojnika i da dođu do prednjeg dvorišta parlamenta, koji je zatvoren za javnost, preneo je grčki dnevnik Katimerini.

Oni su poprskali grčki parlament crvenom bojom i ispustili dve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dimne bombe pre nego što su pobegli ulicama oko trga Sintagma i izbegli hapšenje.

Za sada nije jasno da li incident ima veze sa nizom sličnih incidenata izazvanih odlukom sudskog veća donetom ranije ovog meseca da se pripadniku pokreta 17. novembar Dimitrisu Kufodinasu ne dozvoli privremeno odsustvo iz zatvora, navodi list.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.