Atina: Uhapšen sveštenik koji je bacio kiselinu na episkope

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 23:38

Atina: Uhapšen sveštenik koji je bacio kiselinu na episkope

Atina -- Grčka policija danas je uhapsila sveštenika koji je nešto ranije napao grupu episkopa u manastiru Petraki u Atini, bacivši kiselinu na njih.

Sedam episkopa koji su se sastali kako bi razmotrili raščinjenje tog sveštenika, zadobili su opekotine po licu i rukama i hitno su prebačeni u bolnicu, javio je Rojters.

Čuvar manastira, koji je uspeo da uhvati sveštenika na kapiji, takođe je pretrpeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opekotine i prevezen je u bolnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"SILOVAO ME JE KAD SAM IMALA GODINA" Uhapšen pravoslavni sveštenik, u stanu mu nađena DEČIJA PORNOGRAFIJA

Izvor: Blic, 24.Jun.2021, 15:44

Grčka policija uhapsila je danas sveštenika zbog sumnje da je čuvao i distribuisao dečiju fotografiju. Hapšenje je usledilo nakon što su dve sestre iz Agriniona na zapadu Grčke, sveštenika prijavile za seksualno zlostavljanje. Nakon prijave, u njegovom stanu su pronađene fotografije gole dece.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.