ATINA NA NOGAMA, TRAŽE SE OKRUTNE UBICE: Ponuđena nagrada za informaciju o lopovima koji su udavili majku pred detetom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 07:30

ATINA NA NOGAMA, TRAŽE SE OKRUTNE UBICE: Ponuđena nagrada za informaciju o lopovima koji su udavili majku pred detetom

Grčka policija intezivno traga za zločincima

 Grčke vlasti su ponudile novčanu nagradu za informacije koje bi dovele do hapšenja počinilaca varvarskog zločina izvršenog danas u predgrađu Atine Glika Nera.

Ministar unutrašnjih poslova Grčke Mikalis Krizočoidis opisao je zločin kao "naročito gnusan" i obećao nagradu od 300 hiljada evra za informaciju koja bi dovela do hapšenja počinilaca, prenosi AP.

U izveštaju državne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ERT TV se navodi da su tri kriminalca juče upala u kuću nakon što su ubili psa i ostavili ga da visi na ogradi porodične kuće u Glika Neri, a potom su na spavanju zadavili 20-godišnju majku pred njenim jedanaestomesečnim detetom i onesposobili i vezali njenog supruga.

Ubijena žena je rođena u Grčkoj, ali ima i britanski pasoš, a lopovi su pobegli sa mesta zločina i odneli novac i nakit, preneo je ranije Rojters.

- Retko ko je u Grčkoj imao susret sa ovako varvarskim zločinom, čak ni kriminalci - izjavio je ministar Krizočoidis.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.