ZBOG TRANSPARENTA NA MARAKANI: UEFA donela ODLUKU o kažnjavanju Olimpijakosa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG TRANSPARENTA NA MARAKANI: UEFA donela ODLUKU o kažnjavanju Olimpijakosa!

Grci poraženi u drugom kolu Lige šampiona.

Disciplinska komisija Evropske kuće fudbala (UEFA) prekinula je postupak protiv Olimpijakosa, koji se našao na tapetu zbog transparenta, koji su navijači grčkog tima razvili na utakmici drugog kola "B" grupe Lige šampiona protiv Crvene zvezde na Marakani.

Klub >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Pireja teretio se zbog navodnog rasističkog sadržaja transparenta, ali su se na saslušanju atinski crveno-beli "odbranili" i neće biti kažnjeni.

Mnogo gore prošao je Slovan iz Bratislave, koji će naredni meč Lige Evrope odigrati pred praznim tribinama. To je odluka disciplinaca UEFA, obzirom da je klub iz Slovačke kažnjen zbog rasističkog ispada navijača u duelu sa grčkim PAOK-om koja je igrana u avgustu.

Navijači Slovana neće moći da bodre svoje ljubimce u trećem kolu Lige Evrope protiv Vulverhemptona u Bratislavi, a uprava ovog kluba moraće da plati dve novčane kazne. Prva je 50.000 evra zbog rasističkih ispada navijača, a druga od 41.750 evra zbog blokiranih prolaza na tribinama, bacanja predmeta na teren i upada navijača na teren.

#UEFA have confirmed that #Wolves' @EuropaLeague fixture against Slovan Bratislava in Slovakia is to be played behind closed doors with the club receiving multiple fines.#wwfc #EuropaLeague #News pic.twitter.com/jfubIzP2TO

— WolvesAyWe (@Wolves_Ay_We_) October 9, 2019

BONUS GALERIJA

Podsetite se još detalja sa meča između Zvezde i Olimpijakosa.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.