UEFA NA SASTANKU U GRČKOJ: Da li je sledeća SRBIJA!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA NA SASTANKU U GRČKOJ: Da li je sledeća SRBIJA!?

Čeferin danas u Atini.

Predsednik Evropske fudbalske unije UEFA Aleksander Čeferin trebalo bi da se sastane s predsednikom fudbalskog saveza Grčke kako bi razgovarali o reformisanju tamošnje lige na zahtev premijera te zemlje. Predsednik vlade Kirjakos Micotakis je prošlog meseca zatražio pomoć u čišćenju grčkog fudbala.

Micotakis je rekao da će zatražiti izbacivanje grčkih klubova iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evropskih takmičenja, pa čak i suspenziju lige ako vodeći klubovi ne potpišu plan reformi koji ima za cilj zaustavljanje nasilja povezanog s utakmicama i široko rasprostranjene optužbe za korupciju.

Vodeći ljudi evropskog fudbala su najavili mere protiv neregularnosti takmičenja širom Evrope, ostaje nam da vidimo kakva će se akcija sprovesti u Grčkoj i šta čeka ostale njima sumnjive saveze.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.