Tragedija u Grčkoj; nastradao srpski turista

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 21:34

Tragedija u Grčkoj; nastradao srpski turista

Sarti -- Gornjomilanovčanin Z. B. (53) nastradao je danas u grčkom letovalištu Sarti.

Tragičnu vest potvrdili su iz preduzeća u kome je nesrećni čovek bio zaposlen i obavestili da su se pobrinuli oko supruge i deteta preminulog, koji su u Grčkoj.

Na Fejsbuk stranici Nikana.gr danas je objavljeno da kupanje na gradskoj plaži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Sartiju ovih dana nije bezbedno. "Nažalost, poslednjih dana u Sartiju se utopilo nekoliko ljudi. Jutros dvoje i jedan od njih je naš gost iz Srbije. Talasi nisu baš toliko veliki, ali su u nekim delovima vrlo opasni, pogotovo oko sredine plaže. Oni naprave prilično velika udubljena u pesku i kupači lako izgube tlo pod nogama. Utapaju se i dobri plivači. Spasioci upozoravaju, ali ljudima se čini da ne postoji neka velika opasnost. Molimo vas da budete oprezn", stoji u objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Turistu iz Srbije progutali talasi na letovanju u Grčkoj. Imao je dvoje dece

Izvor: Luftika.rs, 26.Jul.2021, 00:55

U grčkom letovalištu Sarti za vikend se utopio Z. B. (52) iz Gornjeg Milanovca. Istog dana, na istoj plaži, utopio se još jedan turista.. “Nažalost ovih dana u Sartiju se utopilo nekoliko ljudi. Jutros je među utopljenicima i jedan naš gost iz Srbije”, navodi se na Fejsbuk stranici Nikana.gr.. Dodaje...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.