Slukas u crveno-belom?

Izvor: B92, 29.Mar.2020, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slukas u "crveno-belom"?

Kostas Slukas, grčki plejmejker, nalazi se na listi želja atinskog Olimpijakosa.

Kako prenose grčki mediji, Kostas Slukas bi posle pet godina ponovo mogao da obuče crveno-beli dres i vrati se u Olimpijakos.

U tekstu još stoji da će Olimpijakos pokušati da iskoristi nešto lošiju finansijski situaciju u Fenerbahčeu i da dovede iskusnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << plejmejkera.

Slukas je prošle godine potpisao trogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom, a kako grčki mediji saznaju on bi iz istog tog ugovora mogao da izađe po okončanju tekuće sezone.

Levoruki plejmejker ima sjajan odnos sa trenerom Jorgosom Barcokasom koji je bio prvi trener koji mu je verovao i dao mu dovoljan broj minuta.

Slukas ove sezone beleži prosečno oko 11 poena i 6 asistencija u dresu Fenerbahčea na utakmicama Evrolige.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.