Rukometaš Želje na spisku Tonija Đerone

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2021, 22:05

Rukometaš "Želje" na spisku Tonija Đerone

Rukometaš niškog Železničara Marko Milosavljević pozvan je u seniorsku reprezentaciju Srbije, za predstojeći duel našeg tima protiv Grčke. 22-godišnji srednji bek niškog tima nalazi se na spisku od 18 imena na koje računa selektor Toni Đerona.

Dobre igre Marka Milosavljevića u niškom Železničaru nisu prošle nezapaženo i jedan je od trojice igrača iz domaćeg prvenstva koji su pozvani >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u reprezentaciju.

Srbija u okviru aprilske EHF nedelje igra poslednji meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to 29. aprila od 14 sati protiv Grčke u Atini.

Naša reprezentacija je ranije već obezbedila odlazak na Mundijal sa prvog mesta u grupi, a duel sa Grcima biće dobra prilika da selektor proveri dodatne snage na koje može da računa.

Podsetimo, ovo nije jedina lepa vest za niški klub, pošto je trenera tima Đorđa Teodorovića Rukometni savez imenovao za selektora juniorske reprezentacije naše zemlje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.