Poznate protivnice Srbije u osmini finala: Za četvrtfinale protiv Letonki, senzacija Češke protiv Španije

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate protivnice Srbije u osmini finala: Za četvrtfinale protiv Letonki, senzacija Češke protiv Španije

Pošto je Francuska bila bolja od Grčke (70:63), košarkašice Srbije su takmičenje u grupi C Evropskog prvenstva završile na drugom mestu.

Protivnik košarkašica Srbije, koje su ranije danas bile ubedljive protiv Slovenije, s kojim će se boriti za četvrtfinale je Letonija, trećeplasirana ekipa iz grupe D.

Meč je na programu u utorak, a u eventualnom četvrtfinalu izabranice >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << selektora Karadžića bi mogle na Španiju.

"Kad smo kod "furije", senzacionalno je poražena od ČEške, što dokazuje da evropske kraljice mogu da nastave tamo gde su stale danas.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.