Izvor: Blic, 22.Jun.2021, 13:16

PRETI MU DOŽIVOTNA KAZNA Grčki pilot koji je ubio ženu pred njihovom ćerkom stigao u sud sa pancirom i pod jakom stražom

Grčki pilot Babis Anagnostopulos (33) pojaviće se danas pred sudom u Atini, zbog optužbi za ubistvo svoje supruge koje je priznao, nakon što je više od mesec dana tvrdio da je žena umrla tokom brutalne pljačke kuće.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GRČKI PILOT KOJI JE UBIO ŽENU STIGAO U SUD U PANCIRU: Demonstranti uzvikivali da je čudovište i da treba da trune u zatvoru VIDEO

Izvor: Kurir, 22.Jun.2021

Grčki pilot Babis Anagnostopulos (33) pojaviće se danas pred sudom u Atini, zbog optužbi za ubistvo svoje supruge Karoline Krauč (20) koje je priznao, a dok je čamio u samici uoči svog prvog pojavljivanja pred sudom pitao je zatvorske čuvare šta ljudi govore o njemu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.