Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2021, 21:33

Olimpijakos vlada Grčkom: PAOK pregažen u drugom poluvremenu (VIDEO)

Crveno-beli nezaustavljivo hitaju ka novoj tituli

Grčki fudbalski tron koji brani Olimpijakos u aktuelnoj sezoni pusti je san za sve rivale tima iz Pireja. Ukoliko je i postojao tračak nade da bi PAOK mogao da pomrsi račune najtrofejnijem grčkom klubu i uzdrma ga na putu do 46. titule večeras su otklonjene.

Remi (1:1) u velikom grčkom derbiju pre dve nedelje u zaostalom susretu 6. kola probudio je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nade tima iz Soluna da bi u Pireju mogli da šampionsku trku mogli da učine neizvesnijom, međutim dominantna igra Olimpijakosa u drugom poluvremenu raspršila je sve iluzije gostiju i crveno-belima donela 16. ovosezonsko slavlje.

PAOK je poklekao u 50. minutu nakon što je El Arabi materijalizovao asistenciju Bukalakisa. Pogodak Marokanca uticao je na goste da spuste gard i ostave prostor za hitre ofanzivce Olimpijakosa, pa je Ela Arabi ponovo dospeo u prvi plan u 77. minutu kad je demonstrirao neverovatnu brzinu u kontri domaćina i potom nesebično asistirao Kamari.

Druga lopta u mreži gostiju potopila je sve nade crno-belih, a tačku na susret stavio je Marius Vrousaj koji je iskoristio nepažnju protivničkih defanzivaca i stigao u izglednu šansu. Iako je iz prvog pokušaja pogodio stativu, lopta mu se odbila u noge, a priliku za popravni rutinski je pretočio u pogodak.

Pobedom nad velikim rivalom Olimpijakos je zadržao 12 bodova prednosti u odnosu na Aris, a gostima ostaje žal za šansama Colisa u 54. i Varde u 66. minutu.

PAOK posle 19 kola ima 10 pobeda, šest remija i tri poraza pa za crveno-belima iz Pireja zaostaje 15 bodova.

GRČKA 1 - 19. KOLO

Utorak

Aris - AEL 1:0 (1:0)

/Rouz 30/

OFI - Asteras 0:1 (0:1)

/Cimas 15/

Sreda

Volos - Panatinaikos 0:2 (0:1)

/Kampecis 42, Joanidis 65/

AEK - Janjina 0:2 (0:1)

/Krizman 33p, Leo 87/

Lamija - Smirnis 1:0 (1:0)

/Karamanos 13/

Olimpijakos - PAOK 3:0 (0:0)

/El Arabi 50, Kamara 77, Vrousaj 89/

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Olimpijakos gospodari Grčkom: PAOK pregažen u drugom poluvremenu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2021

Crveno-beli nezaustavljivo hitaju ka novoj tituli..Grčki fudbalski tron koji brani Olimpijakos u aktuelnoj sezoni pusti je san za sve rivale tima iz Pireja. Ukoliko je i postojao tračak nade da bi PAOK mogao da pomrsi račune najtrofejnijem grčkom klubu i uzdrma ga na putu do 46. titule večeras su...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.