OČEVICI UBISTVA ŠKALJARACA U ATINI: Bilo je kao u filmu! Ubice su pucale nemilice, a deca su vrištala

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČEVICI UBISTVA ŠKALJARACA U ATINI: "Bilo je kao u filmu! Ubice su pucale nemilice, a deca su vrištala"

U glavnom gradu Grčke, Atini, večeras su ubijeni visoko pozicionirani pripadnici crnogorskog kriminalnog škaljarskog klana Igor Dedović i Stevan Stamatović.

Dedović i Stamatović likvidirani su u prepunom restoranu u atinskom kvartu Vari.

Grčki mediji prenose izjave ljudi koji su prisustvovali pucnjavi u Atini.

- Ono što smo doživeli podseća na američki film. Odjednom su ušla dva muškarca i počela da pucaju! Pucnji su bili nezaustavljivi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njihovi mališani su vrištali! Jedan od njih je odmah pao mrtav sa stolice na kojoj je sedeo - rekao je jedan od svedoka.

Saznanja policije da su napad izvršili profesionalni izvođači koji su radili po dobro organizovanom planu i preciznošću, a u potpunosti su iskoristili iznenađenje ubijenih.

Prema izjavama svedoka, napadači su pobegli u džipu i u toku je potraga za njima.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.