OBRATITE SE MOM OCU Džonson odbrusio novinaru na pitanje o SKANDALU KOJI TRESE VELIKU BRITANIJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 18:55

"OBRATITE SE MOM OCU" Džonson odbrusio novinaru na pitanje o SKANDALU KOJI TRESE VELIKU BRITANIJU (VIDEO)

Britanski premijer nije želeo da otkriva pojedinosti razgovora sa članovima porodice

Zamoljen da prokomentariše to što je njegov otac otputovao u Grčku uprkos preporuci nadležnih u Velikoj Britaniji da se stanovništo uzdrži od putovanja u inostranstvo, britanski premijer Boris Džonson odgovorio je voditelju jedne radio stanice da bi to pitanje trebalo da postavi - Džonsonu senioru.

- Mislim da bi zaista trebalo da to pitate njega - rekao je Džonson u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << intervjuu dodajući da ne želi da otkriva pojedinosti razgovora sa članovima svoje porodice.

On je takođe rekao da misli da je ubedljiva većina Britanaca razumela šta treba činiti tokom pandemije korona virusa i postupala veoma mudro. Zbog pandemije, direktni avionski letovi iz Velike Britanije u Grčku zabranjeni su najmanje do sredine jula, a britansko ministarstvo spoljnih poslova preporučilo je da se u inostranstvo ide samo ako je to nužno.

Džonsonov otac Stenli je za medije objasnio da je u Grčku pre dva dana otišao neophodnim poslom budući da je želeo da se uveri u to da u kući koju je iznajmio za odmor nema opasnosti od zaraze korona virusom.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.