Naslovne strane za petak, 22. maj 2020. godine

Izvor: Beta, 22.Maj.2020, 09:50

Naslovne strane za petak, 22. maj 2020. godine

Dnevne novine u izdanjima za 22. maj najviše pišu o otvaranju grčke granice i ulasku u tu zemlju bez negativnog testa na korona virus, o novom ublažavanju mera prevencije od korona virusa i o nesuglasicama u Demokratskoj stranci (DS).ALO  -  "Švercer bežao, pa ubio čoveka", o nesreći u kojoj je jedna osoba poginula, a koju je izazvao muškarac bežeći od policije na Ibarskoj magistrali.BLIC  -  Novine pišu da se razmatra još veće ublažavanje mera zaštite od korona virusa "Mature i svadbe tek od sredine juna". Predsednik Demokratske stranke Zoran "Lutovac smenjuje sve u DS koji nisu za njega".VEČERNJE NOVOSTI  -  Tekst o tome da vlasti Prištine i Podgorice "zajedno 'pakuju' optužbe za Srbe". Pod naslovom "U Grčkoj se neće plaćati karantin", o navodima predsednika opštine Jagodina Dragana Markovića.DANAS  -  Pod naslovom "Herojima epidemije čak su i plate kasnile", o isplatama medicinskih radnika. Epidemiolog Zoran Radovanović izjavio "Prošli smo najgore od svih u regionu" tokom pandemije korona virusa.KURIR  -  "Lutovac tera i veterane DS", o dešavanjima u Demokratskoj stranci.INFORMER  -  Ove novine pišu: "Evropa razbila Djilasa", o porukama iz Evropske unije upućenim opoziciji koja bojkotuje izbore. "Miha kao nov", o oporavku trenera i bivšeg fudbalera Siniše Mihajlovića koji se bori sa ...
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Ibarska magistrala

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

RAT U REDOVIMA DEMOKRATA NE PRESTAJE Lutovac smenjuje sve u DS koji nisu bezuslovno uz njega

Izvor: Blic, 22.Maj.2020

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac pokrenuo je disciplinski postupak protiv članova Statutarne komisije DS, saznaje nezvanično "Blic". Postupak je pokrenut protiv sedam od devet članova ovog tela.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.