NAGLI SKOK ZARAŽENIH U GRČKOJ: Razmislite još jednom ako ste planirali na IDETE NA MORE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 12:26

NAGLI SKOK ZARAŽENIH U GRČKOJ: Razmislite još jednom ako ste planirali na IDETE NA MORE

Turistička sezona počinje 15. juna

Grčke vlasti izrazile su zabrinutost zbog porasta broja obolelih od kovida-19 u zemlji koja se priprema za skori početak turističke sezone.

- Vara se svako ko misli da smo se rešili virusa. Moramo biti oprezni i poštovati mere za sprečavanje širenja virusa - upozorio je ministar za civilnu zaštitu Nikos Hardalias.

Ministarstvo je u ponedeljak saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je zabeleženo 97 novih slučajeva bolesti kovid-19 i dvoje mrtvih od četvrtka.

- Gotovo trećina od 97 novih slučajeva odnosi se na putnike iz inostranstva - navodi se u saopštenju Ministarstva.

Od 15. juna dva najveća aerodroma, u Atini i u Solunu, primaće turiste iz tridesetak zemalja, većinom s područja Evropske unije, čime počinje turistička sezona. Manji aerodromi otvaraju se 1. jula.

U Grčkoj su od početka pandemije umrle 182 osobe, a zarazilo se 3.049, navodi Ministarstvo.

Spremite telo za BORBU PROTIV KORONA VIRUSA: Ovo su najefikasniji načini za podizanje imuniteta i jačanje organizma (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.