MONDO: Milinković odbio ponudu iz Grčke

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO: Milinković odbio ponudu iz Grčke

Trener banjalučkog Borca Zoran Milinković dobio je izuzetno izdašnu ponudu Larise da postane prvi trener grčkog superligaša, ali je odbio.

Posle samo 15-ak dana od dobijanja posla u banjalučkom klubu, Zoran Milinković je dobio ponudu da postane trener u Grčkoj.

Međutim, prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, Milinković se zahvalio na ponudi Larisi (pretposlednjem klubu u šampionatu) i ostaće šef stručnog štaba Borca.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ponuda finansijski bolja od većine klubova u bivšoj Jugoslaviji, Milinković je odlučio da nastavi započeti posao u crveno-plavima, koji su na njegovom debiju poraženi u Širokom Brijegu (2:0) u 7. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.