Lider EPP kritikuje Grčku zbog odnosa prema krizi u Venecueli

Izvor: Danas, 07.Feb.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lider EPP kritikuje Grčku zbog odnosa prema krizi u Venecueli

Lider najveće grupe u Evropskom parlamentu Manfred Veber kritikovao je danas Grčku zbog njenog stava prema venecuelanskoj krizi i optužio premijera Aleksisa Ciprasa da "blokira inicijative na evropskom nivou" koje bi podržale one "koji se bore za demokratsku Venecuelu". Članak Lider EPP kritikuje Grčku zbog odnosa prema krizi u Venecueli se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dodik se uskoro sastaje sa Orbanom i Salvinijem

Izvor: Danas, 08.Feb.2019, 13:39

Milorad Dodik, član Predsedništva BiH i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata iz Republike Srpske, sastaće se u narednih nekoliko meseci sa evropskim političarima poput premijera Mađarske Viktora Orbana.. Članak Dodik se uskoro sastaje sa Orbanom i Salvinijem se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.