Krf: Pronađena žena koja tvrdi da je kidnapovao silovatelj

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 19:10

Krf: Pronađena žena koja tvrdi da je kidnapovao silovatelj

Policija je na grčkom ostrvu Krf pronašla ženu čiji je nestanak prijavljen pre dva dana.

Tridesetčetvorogodišnja Albanka tvrdi da ju je oteo i više puta silovao serijski prestupnik poznat policiji koji je bio osuđen na 53 godine zatvora zbog silovanja šestoro britanskih turista 2012. godine, ali je 2019. pušten na slobodu zbog ublažavanja zakona prethodne vlade, prenosi ANA.

Nestanak turistikinje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijavio je njen partner, tridesetdvogodišnji Albanac, koji se probudio u njihovom bungalovu u selu Lefkimi i utvrdio da je nema, nakon što su se sreli sa četredestsedmogodišnjim bivšim zatvorenikom prethodne noći.

Inače, bivši zatvorenik koji se vratio u Lefkimi nakon otpuštanja iz zatvora, bio je obavezan da se javi policijskog stanici svakog prvog u mesecu uz zabranu odlaska sa ostrva.

On je još na slobodi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon dva dana pronađena nestala žena na Krfu, tvrdi da je kidnapovao silovatelj

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2020

KRF - Policija je na grčkom ostrvu Krf pronašla ženu čiji je nestanak prijavljen prije dva dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.