Košarkaši Srbije pobedili Meksiko

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2021, 07:21

Košarkaši Srbije pobedili Meksiko

Košarkaši Srbije pobedili su večeras Meksiko 81:77 (17:21, 28:21, 18:14, 17:20) u prijateljskom meču u hali "Aleksandar Nikolić".

U pobedničkom timu najbolji je bio Boban Marjanović sa 20 poena i devet skokova, Stefan Jović ubacio je osam, dok su po sedam koševa dodali Dragan Milosavljević i Filip Petrušev.

Izabranici Igora Kokoškova prethodno su istog rivala pobedili na Akropolis kupu u Atini, na kom su takođe savladali Grčku, Portoriko, što im >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je donelo prvo mesto na turniru.

Bila je ovo poslednja pripremna utakmica pred početak kvalifikacionog olimpijskog turnira, koji je na programu od 29. juna do 4. jula u srpskoj prestonici.

Za olimpijsku vizu pored Srbije boriće se još Italija, Filipini, Portoriko, Senegal i Dominikanska Republika, a samo pobednik turnira izboriće plasman na Igre u Tokiju.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.