Koridor 10 će kasniti - na svim deonicama?

Izvor: Mondo, 17.Feb.2017, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koridor 10 će kasniti - na svim deonicama?

Grčka kompanija Aktor tražila je produžetak rokova za sve četiri deonice na Koridoru 10 po pola godine. Ministarstvo zauzelo stav da su sami kriv zbog kašnjenja.

Foto: Foto ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastruktiure Zorana Mihajlović je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije istakla da je Ministartsvo zauzelo stav nakon izveštaja Radne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << grupe i Nadzorne komisije o kašnjenju radova i prosledilo ga javnom preduzeću Koridori Srbije.

"Potpisnik ugovora sa Aktorom je kompanija Koridori Srbije koja je nadležna za njihovu realizaciju. Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je definisalo stav i čeka odgovor", rekla je Mihajlović.

Ona je istakla da je "normalno da ponekad ima problema ali da je glavni razlog u kašnjenju radova Aktora nedovoljno ljudi na trasama".

Rokovi za završetak radova na Koridoru 10 na trasama koje gradi ta grčka kompanija su, prema njenim rečima, kraj ove godine i prvo tromesečje naredne.

Aktor radi na deonicama Bancarevo-Crvena reka, Crvena reka-Čiflik, Staničenje-Pirot, dužine 48 kilometara, i na obilaznici oko Dimitrovgrada.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.