Jokić se vratio iz Atine u Beograd

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić se vratio iz Atine u Beograd

Naša reprezentacija igra protiv Grčke na Akropolis kupu u Atini bez Nikole Jokića. Nema, valjda, navijača u Srbiji kome nije zastala knedla u grlu. Međutim, razloga za bojazan – nema.
Naša kladionica nudi kvotu 1.83 da će na meču WNBA Čikago – Las Vegas biti ubačeno manje od 167 poena.
Centar srpskog tima i najbolja “petica” minule sezone u NBA, u dogovoru sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je privremeno napustio tim i otputovao u Beograd da bi završio privatne obaveze. Ovo je možda i poslednji “intermeco” i prilika da košarkaši obave neophodne poslove pred odlazak na Mundobasket, koji počinje 31. avgusta.
Srećom, dakle, ne radi se o nevolji koje je bilo i previše. Učešće kapitena Miloša Teodosića je i dalje neizvesno, mada poslednjih dana stižu ohrabrujuće informacije o njegovom oporavku. Povreda muči i Vladimira Lučića, dok je ekipa, zbog teže povrede kolena, ostala bez pouzdanog Dragana Milosavljevića.

The post Jokić se vratio iz Atine u Beograd appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.