Ipak bez Tea i Bobija u kvalifikacijama: Uroš Luković dobija šansu

Izvor: BKTV News, 29.Avg.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak bez Tea i Bobija u kvalifikacijama: Uroš Luković dobija šansu

Srpski tandem iz Los Anđeles Klipersa neće biti u konkurenciji za jesenje kvalifikacije za SP

Tandem Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić i Boban Marjanović neće biti na raspolaganju košarkaškoj reprezentaciji Srbije za mečeve protiv Grčke i Estonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini.

Selektor Aleksandar Ðorđević potvrdio je da je atletski i medicinski tim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << NBA ligaša odlučio da Teodosić i Marjanović rade na fizičkoj pripremi pred novu sezonu.

"Nećemo moći da računamo na njihove usluge. Radiće po programu Klipersa, kao što sam očekivao", rekao je Ðorđević u razgovoru za Blic.

Novo ime na spisku biće centar Mornara iz Bara Uroš Luković, dodao je selektor Orlova.

"Počastvovan sam pozivom selektora da branim boje nacionalne selekcije. Čast mi je sto ću biti sa svim tim igračima koji godinama predstavljaju Srbiju na najvećem nivou", izjavio je za Blicsport Uroš Luković.

Okupljanje reprezentativca zakazano je za nedelju u Beogradu, dok su utakmice na programu 13. septembra na Kritu protiv Grčke i tri dana kasnije protiv Estonije u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.