Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021, 12:22

Humanitarni tiket u podne: Lazar Arsić tipuje za lečenje mališana Boška Guglete

Ofanzivni vezni fudbaler očekuje isporuku 3+ tipa iz Subotice

Subota je, a mi od ofanzivnog veziste, Lazara Arsića očekujemo puno! Kažemo s pravom, jer srpski internacionalac koji u fudbalskoj knjižici ima gomilu destinacija, među kojima su i adrese u Kini, Koreji i Grčkoj. Gde je i šta radi Lazar, pitamo fudbalera koji sada sebe ne stavlja u prvi plan?

Slobodan sam da odigram tiket za lečenje malog Boška Guglete… Slobodan sam i da izaberem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pravu, za mene najpodesniju fudbalsku sredinu, a za dalje ćemo videti. Želim da zaigram za klub kome ću moći da dam maksimum, a koji će mi uzvratiti punom minutažom. To je uostalom i poenta svega”.

Tako za MOZZART Sport govori bivši fudbaler Obilića, Radničkog 1923, Apolona, Radničkog iz Niša, Vojvodine i Voždovca koji se na startu latio meča HABEI – TEJĐIN TAJGERS. Suština je da je Habei načelno bolji, ali da i ovaj tim u poslednje vreme ima problema u igri. Ipak, Tajđin ne bi trebalo da im bude nepremostiva prepreka, naročito ako znamo da je na do sada osam osvojenih utakmica osvojio čak devet bodova manje. Habei je poslednji meč para dobio sa 0:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Biram jedinicu“, poručio nam je Lazar Arsić koji je između ostalog igrao u Mađarskoj, u dresu Vašaša.

Taj podatak je od krucijalne važnosti za nastavak priče, jer se sledeći tip odnosi na meč FERENCVAROŠ – KIŠVARDA. Kao što znate, Ferencvaroš je aktualni šampion, a ni gosti prošle sezone ne behu baš tako loši. Šta reći, sem da su poslednja dva meča para rešavali X ishodima. Ferencvaroš to nikako ne želi da ga snađe na startu šampionata, naročito ne nakon uspešno odrađenog dvomeča u kvalifikacijama za ligu šampiona gde je oboren Žalgiris.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kombinujem 1&2+”

Vraćamo se u Srbiju, jer naš današnji gost ne propušta meč SPARTAK SUBOTICA – CRVENA ZVEZDA. Kairat još uvek ne zna šta ga je snašlo, pošto je Zvezda došla do pobede od 5:0, a momci iz Ljutice Bogdana već nišane Golubove. Generalno, za domaće, ne dolaze Beograđani u Suboticu u pravi čas, budući da Spartak ima tek jedan bod uzet Radničkom iz Niša. Kao i uvek, tim Dejana Stankovića će ići na sva tri boda, a Spartak se braniti, možda u nadi da je protivnik fizički umoran od Evrope. Vladimir Buač će najverovatnije pokušati defanzivno da pristupi meču.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Po tradiciji, neka bude 3+”, rekao je naš današnji gost koji ne spori da je Zvezda apsolutni favorit utakmice trećeg kola Superlige Srbije.

Selimo se u Cvajtu, pravo na meč FORTUNA D. – VERDER BREMEN. Gostujući Verder izvojevao je X u prvom kolu protiv Hanovera, dok je Fortuna dobila Zandhauzen sa 2:0. Biće ovo po svemu sudeći vrlo tvrda utakmica. Potencijal za pobedu imaju i jedni i drugi, mada je na Fortuninoj strani domaći teren. Inače, pslednje viđanje para u januaru mesecu pripalo je Verderu, a minimalni rezultat prekinuo je poprilično dugu GG4+ tradiciju para.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ja verujem u GG”, kaže Arsić, nadajući se dolasku kvote 1,67, koja će nam na kraju nadamo se pomoći da stavimo dodatni plus na do sada doniranih 20.708.857 dinara.

Za kraj, latimo se meča RADNIK SURDULICA – RADNOČKI NIŠ. Oba tima su bez poraza posle dve runde, s tim što Surduličani imaju dva, a Nišlije četiri boda. Na papiru, Radnički ima i bolji tim od Radnika. Još jedna stvar koja mu ide u prilog je da je samo jednom izgubi u Surdulici i to 2015. godine. Nišlije su bolje ušle u sezonu, mogle su do pobede i u Subotici u prvom kolu (1:1), pa bi trend mečeva bez poraza na stadionu Radnika mogao da se nastavi i ove jeseni.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kombinujem X2&2+”, zaključio je fudbaler koji previše dobro poznaje obe fudbalske sredine, tako da smo apsolutno sigurni da će njegova igra doneti željeni razultat i nastaviti dobitni niz koji je kulminirao s tri pogotka ove sedmice.

Šta se dešavalo prethodnih dana, svedoče pečetirani listići koji nose preko 100.000 dinara dobitka. Konkretno, u utorak je književnik i publicista Miloslav Samardžić poslao 110.900 dinara mališanima u Tiršovoj, dok je u sredu srebrni olimpijac, Damir Mikec iznos od 102.200 dinara prosledio za lečenje dečaka Boška Guglete. Na kraju, u četvrtak, glumac Vuk Saletović, 111.100 dinara prosledio za Inkluzivni program “Svici u mraku”.

Još jednom hvala Lazaru Arsiću na učešču u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz sporstki pozdrav, nadamo se do prolaska listića, ali i novosti u rubrici u kojoj svakodnevno uživo obrađujemo transfere sa letnje fudbalske tržnice.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Lazar Arsić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja i prijatelja dece obolele od celijaklije istočne i stare Hercegovine “Gluten” iz Bileće. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,31, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Grčka,   Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

1878. Humanitarni tiket u podne: Vlade Androić tipuje za lečenje Boška Guglete, pošaljite 1032 na 3030

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2021, 11:46

Najbliži saradnik najtrofejnijeg trenera Evrope odigrao je tri plus na duelu Lil - PSŽ..Poznavaoci košarkaških prilika, Čačanina Vlada Androića, kao igrača, svrstavaju u prvi red najboljih košarkaša Borca svih vremena. Sjajni bek je u grupi slavnih igrača poput Radmila Mišovića, Dragana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.