Grčka u augustu počinje vakcinaciju mladih između 12 i 15 godina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jul.2021, 19:03

Grčka u augustu počinje vakcinaciju mladih između 12 i 15 godina

Grčka će u augustu otvoriti vakcinaciju protiv COVID-19 za mlade uzrasta od 12 do 15 godina, rekao je u ponedjeljak lokalnoj televiziji ministar zdravlja Vassilis Kikilias. Vakcinacija za ovu grupu je odobrena i neće biti obavezna, rekao je. Očekuje se da program počne od petka. Navode da bi trebali primiti vakcine kompanija Pfizer/BioNTech i Moderna, čime bi se proširila imunizacija stanovništva u toj zemlji u kojoj je ovaj mjesec počela vakcinacija starijih od 15 godina. Šefica Odbora...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Grčka vakciniše decu uzrasta od 12 do 15 godina

Izvor: Blic, 26.Jul.2021

Grčka je danas saopštila da bi deca uzrasta od 12 do 15 godina mogla da se vakcinišu protiv kovid-19 vakcinama Fajzer-BioNTeka i Moderne, čime se produžava imunizacija adolescenata koja je započeta ovog meseca jer broj zaraženih u zemlji nastavlja da raste.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.