Izvor: Radio 021, 05.Jul.2020, 12:08

Grčka planira zatvaranje granica za državljane Srbije?

Ministarstvo spoljnih poslova Grčke danas će doneti odluku da zatvori svoje granice za državljane Srbije.

Informaciju iz diplomatskih izvora saznaje Prva TV, navodeći da su njihovi izvori pouzdani.

Ovakva odluka na snagu bi mogla da stupi noćaš od ponoći, dodaje ova televizija.

Ministarstvo spoljnih poslova Grčke nije za Tanjug moglo da potvrdi informaciju da će Grčka ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zatvoriti svoje granice za državljane Srbije zbog pandemije Covid-19, ali nije isključilo takvu mogućnost.

Tanjug se obratio dežurnoj kancelariji u Ministarstvu spoljnih poslova Grčke, koja je zadužena za sva pitanja i informacije vezane za pandemiju virusa, i na pitanje da li je tačna informacija da će Grčka ponovo zatvoriti svoje granice za državljane Srbije dobio sledeći odgovor:

"Nemamo potvrdu o tome. Čuli smo istu informaciju. Verovatno će biti zatvorene granice, ali kao MSP ne mogu da potvrdim tu informaciju u ovom trenutku", rečeno je Tanjugu u toj kancelariji u telefonskom razgovoru.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije nije još uvek reagovalo na ovu nezvaničnu najavu.

Autor: Prva TV, Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li Grčka ZATVARA GRANICE U PONOĆ? Ministarstvo spoljnih poslova: Ne možemo da potvrdimo, ali NI DA ISKLJUČIMO TAKVU MOGUĆNOST

Izvor: Blic, 05.Jul.2020

Nakon što se u medijima pojavila vest da će grčko Ministarstvo spoljnih poslova danas najverovatnije doneti odluku da zatvori svoje granice za srpske državljane, iz tog ministarstva za Tanjug nisu mogli da potvrde te navode, ali ni da isključe takvu mogućnost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.