Grčka: U kamionu hladnjači pronađen 41 migrant

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka: U kamionu hladnjači pronađen 41 migrant

Grčka policija pronašla je danas na auto-putu na severu zemlje u hladnjači kamiona 41 migranta, među kojima je šestoro maloletnika.

Migranti, većinom Avganistanci, nisu povređeni, rekao je neimenovani policijski zvaničnik, dodajući da sistem za rashlađivanje nije bio uključen. U pitanju su muškarci i dečaci, a svi sem dvojice, Iranca i Sirijca, dolaze iz Avganistana. Osmorica migranata su u bolnici zbog problema sa disanjem, navodi AP.

Policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uhapsila 40-godišnjeg vozača iz Gruzije, koji je upravljao kamionom sa bugarskim registarskim tablicama.

Tokom rutinske kontrole policija je zaustavila kamion u blizini grada Ksanti. Migranti su pronađeni 10 dana nakon što su u blizini Londona u kamionu hladnjači pronađena tela 39 migranata za koje se veruju da su iz Vijetnama.

Grčka policija je ove godine uhapsila desetine osoba za koje se veruje da su umešane u krijumčarenje ljudima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.