Grčka 16. aprila otvara aerodrome za EU, ali i za Srbiju?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 23:02

Grčka 16. aprila otvara aerodrome za EU, ali i za Srbiju?

Grčka planira da 16. aprila postepeno ublaži restriktivne mere koje se odnose na dolaske iz inostranstva i da otvori devet aerodroma za letove iz zemalja Evropske unije i još pet zemalja koje nisu članice EU, a među njima je i Srbija, preneo je danas sajt "keeptalkinggreece.com" pozivajući se na pisanje nekih grčkih medija.

Ovu informaciju za sada nisu potvrdili vladini zvaničnici.

Cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Grčke ostaje isti, a to je da se turizam otvori potpuno od 14. maja.

U prvoj fazi je planirano da se dozvole letovi aviona iz Evropske unije, kao i iz Srbije, SAD, Velike Britanije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Izraela.

Izraelskim turistima su kapije otvorene još od 25. marta i oni ne moraju da ostanu u sedmodnevnom karantinu.

Prvi koji će dozvoliti internacionalne letove su aerodromi u Atini, Solunu i ostalim turističkim oblastima, a ostali međunarodni aerodromi bi trebalo da se otvore 14. maja.

Dolazak u Grčku bez sedmodnevnog karantina iz inostranstva zahtevaće da putnici pokažu dokaz o vakcinaciji ili negativan PCR test star do 72 sata.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za dva dana Srbi mogu avionom u Grčku?

Izvor: B92, 14.Apr.2021, 08:18

Grčka planira da 16. aprila postepeno ublaži restriktivne mere koje se odnose na dolaske iz inostranstva i da otvori devet aerodroma za letove iz zemalja Evropske unije i još pet zemalja koje nisu članice EU, a među njima je i Srbija, preneo je u utorak sajt "Keeptalkinggreece.com" pozivajući se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.