GRUPA J Zeleni “azuri” slomili Grke

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA J Zeleni “azuri” slomili Grke

Zeleni “azuri” postali su prvi učesnici završnice Šampionata Evrope. Tri kola pre kraja imaju devet bodova više od najbližih pratilaca, a očekuje ih duel sa Lihtenštajnom. Ipak, protiv Grčke u Rimu nije bilo lako – 2:0 (0:0).
Na meču Slovenija – Austrija, naša kladionica nudi kvotu 1.55 za duplu šansu 1X.
Kao da je izabranike Roberta Manćinija zbunila zelena boja dresova. Italijani su ih obukli drugi put u istoiriji i prvi put posle 65 godina, u čast >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << doba renesanse. Ali, renesansa italijanskog fudbala je pun sat izgledala beskrajno daleko. Grci su odolevali sve dok Buhalakis nije igrao rukom u kaznenom prostoru. Rus Karasjov je odmah pokazao na penal, a Brazilac sa italijanskim pasošem Žoržinjo bio siguran sa 11 metara, kao što to čini u Čelsiju.
Domaćin je u Rimu imao apsolutnu nadmoć u posedu lopte, ali za Italijane ne zvuči dobro da u prvih 45 minuta nisu šutnuli u okvir gola. Doduše, malo ih je poremetila povrede Kjeze, koji je u 39. minutu morao da ustupi mesto Bernardeskiju. Upravo je fudbaler Juventusa stavio tačku na meč.
Kada se sve sabere, moglo bi da se kaže da je ovo bila “italijanska utakmica”. Posle svega, gledaćemo Italijane u završnici prvenstva kontinenta, sedmi put uzastopno i prvi put na međunarodnoj sceni posle četiri godine. U Rusiji ih nije bilo…
GRUPA J
Bosna i Hercegovina – Finska 4:1 (2:0)
(Hajrović 29, Pjanić 37. penal, 58, Hodžić 73 – Pohjanpalo 79)
Italija – Grčka 2:0 (0:0)
(Žoržinjo 63. penal, Bernardeski 78)
Lihtenštajn – Jermenija 1:1 (0:1)
(Frik 72 – Barsegjan 19)



The post GRUPA J Zeleni “azuri” slomili Grke appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Degenek ni u Australiji ne može bez Crvene zvezde: I na Marsu ako treba

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Ni u Australiji Miloš Degenek ne može bez Crvene zvezde. Štoper srpskog šampiona nalazi se na Petom kontinentu zbog utakmice “kengura” i Kineskog Tajpeha u okviru kvalifikacija za Svetski šampionat. Sasvim iznenada, susreo se sa poštovaocem njegovog lika i dela.. Na meču Slovenija – Austrija,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.