Dragan Marković Palma pozvao srpske turiste da ne letuju u Crnoj Gori

Izvor: Beta, 21.Feb.2020, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marković Palma pozvao srpske turiste da ne letuju u Crnoj Gori

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas turiste iz Srbije da ne letuju u Crnoj Gori iz kako je rekao, "poznatih razloga"."Pozivam sve turiste iz Srbije koji su išli na neke druge destinacije, a posebno u Crnu Goru da to ne bude više njihova destinacija, i to iz poznatih razloga", rekao je Marković posle susreta sa sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Grčke Teodorosom Karaogluom u ambasadi te zemlje u Beogradu.Marković je pozvao srpske turiste da posećuju "prijateljsku Grčku", jer je to prema njegovim rečima najbolja destinacija za njih.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dragan Marković Palma pozvao srpske turiste da ne letuju u Crnoj Gori

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2020

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas turiste iz Srbije da ne letuju u Crnoj Gori iz kako je rekao, "poznatih razloga"..."Pozivam sve turiste iz Srbije koji su išli na neke druge destinacije, a posebno u Crnu Goru da to ne bude više njihova destinacija, i to iz poznatih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.