Đerona objavio uži spisak rukometaša za Grčku

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 16:35

Đerona objavio uži spisak rukometaša za Grčku

Selektor rukometaša Srbije Toni Đerona objavio je uži spisak igrača na koje računa za preostalu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Grčke.

Na spisku se nalazi 18 igrača: Dejan Milosavljev, Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Nemanja Ilić, Vanja Ilić, Mijajlo Marsenić, Živan Pešić, Bogdan Radivojević, Darko Đukić, Petar Đorđić, Marko Milosavljević, Nemanja Obradović, Petar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nenadić, Stevan Sretenović, Aleksa Kolaković, Stefan Dodić, Nemanja Zelenović i Jovica Nikolić.

Nakon "povlačenja" selekcije Belgije, rukometaši su u tri utakmice kvalifikacija protiv Francuske i Grčke po rezultatima već obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo, koje se održava u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru naredne godine.

Prvi susret dve selekcije u kvalifikacijama odigran u januaru u Zrenjaninu obeležila je ubedljiva pobeda srpskih rukometaša 31:21, čime se Srbija našla na čelu grupe s pet osvojenih bodova.

Poslednja utakmica srpske selekcije u ciklusu kvalifikacija za kontinentalni šampionat protiv Grčke na programu je 29. aprila u Atini od 14 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TONI ĐERONA OBJAVIO SPISAK: Srbija gostuje u Atini!

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2021

Orlovi su već obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo! Grčka rukometna reprezentacija 29.aprila dočekuje Srbiju u okviru kvalifikacija za odlazak na EP. Selektor nacionalnog tima Srbije Toni Đerona je objavio spisak igrača na koje računa. Meč će početi u 14:00h u glavnom gradu Grčke. Golmani: Dejan...

Nastavak na HotSport.rs...

Rukometaš "Želje" na spisku Tonija Đerone

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2021

Rukometaš niškog Železničara Marko Milosavljević pozvan je u seniorsku reprezentaciju Srbije, za predstojeći duel našeg tima protiv Grčke. 22-godišnji srednji bek niškog tima nalazi se na spisku od 18 imena na koje računa selektor Toni Đerona...Dobre igre Marka Milosavljevića u niškom Železničaru...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.