Cicipasov trener: Novak najbolji u velikoj trojci

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 14:18

Cicipasov trener: Novak najbolji u velikoj trojci

Patrik Muratoglu, trener Stefanosa Cicipasa, veruje da grčki teniser može do prvog grend slema u karijeri.

Francuz ne sumnja da je Novak najbolji u poretku velike trojke, ali kaže i da će ishod finala zavisiti od Novakove psihičke snage u meču.

"Đoković je najbolji u grupi velike trojke. To sam uvek govorio. Ako sva trojica igraju na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrhuncu svoje igre, on je pobednik. Istorija nam je to pokazala. Za mene, on je najjači", kaže Muratoglu.

Poznati stručnjak dodaje da to ne mora da znači ništa u današnjem finalu.

"Rezultat meča će zavisiti od Novakovog psihološkog stanja. Može da odigra izuzetan ali i prosečan meč. Videćemo kako će ući u finale. Nije oduvek bio najbolji protiv mlađih igrača koje je trebalo da pobedi", zaključio je Muratoglu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.