Caklis novi generalni sekretar Fibe

Izvor: RTS, 07.Dec.2018, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Caklis novi generalni sekretar Fibe

Svetska košarkaška federacija saopštila je da će Grk Andreas Caklis naslediti Patrika Baumana na mestu generalnog sekretara te organizacije.
Caklis je od strane Fibe angažovan 2016. godine kao spoljni pravni savetnik. U grčkoj je bio igrač, trener, savetnik, a potom se bavio administrativnim poslovima u Arbitražnom sudu i na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Olimpijskim igrama.

Predsednik Fibe Orasijo Muratore izjavio je da je zadovoljan odabirom Baumanovog naslednika jer je na mesto generalnog sekretara „došla osoba koja istinski poznaje košarku i rad organizacije".
Caklis će na mestu generalnog sekretara Fibe naslediti Patrika Baumana, koji je preminuo u oktobru ove godine, a koji je u Fibi na raznim funkcijama bio 24 godine.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Grk novi generalni sekretar FIBA

Izvor: B92, 07.Dec.2018

Grk Andreas Zagklis novi je generalni sekretar FIBA, saopštila je Međunarodna košarkaška federacija...Zagklis je na toj funkciji zamenio Patrika Baumana, koji je iznenada preminuo 13. oktobra u Buenos Ajresu...Andreas ima 38 godina, po zanimanju je pravnik i od 2016. bio je direktor pravnog sektora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.