Blogerka Zoranah pokazala DEČKA! Ljubi FUDBALERA na ostrvu MIKONOS!

Izvor: Svet, 07.Jul.2020, 15:04

Blogerka Zoranah pokazala DEČKA! Ljubi FUDBALERA na ostrvu MIKONOS!

Popularna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, pokazala je novog dečka sa kojim uživa na grčkom ostrvu Mikonos.
Radi se o bosansko-hercegovačkom fudbaleru Erminu Bičakčiću, a kako mediji pišu, blogerka i fudbaler ljubav su krili pola godine. Zorana je bila ta koja je insistirala na privatnosti zbog pritiska kom je konstantno izložena. Nisu želeli da otkriju vezu dok nisu bili sigurni da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je to ozbiljna priča.








View this post on Instagram















"In the Office" @bundesliga_en …to be continued… ⚽️ ❤️ #bundesliga #letsgo #smileonmyface #striveforgreatness #allthewayup #thatway
A post shared by Ermin Bicakcic (@bico3) on May 6, 2020 at 11:06am PDT


TRAUME POSLE DŽUMHURA IZLEČIĆE ERMIN! „Zorana je na pitanja da li ima dečka stalno ostajala misteriozna i nije priznavala da je u vezi sa Erminom jer je imala loše iskustvo sa Džumhurom, koji ju je prevario i bio paralelno sa njom i Helenom Topalović. Poprilično nepoverljiva, ušla je u ljubavnu vezu sa Bičakčićem, koji je drži kao malo vode na dlanu. Veliki je džentlmen, a na zajedničko putovanje do Mikonosa stigli su privatnim letom”, navodi dobro obavešteni izvor za Republika.rs.
„U vezi su već šest meseci, korona ih je odvojila privremeno, ali stalno su bili na telefonu i nedostajalo joj je da ga vidi. Sada su konačno ugrabili momenat da budu zajedno. Pošto joj je mnogo nedostajao, Zorana je popustila, inače je ona bila ta koja je želela da uživa u ljubavi daleko od očiju javnosti”, završava izvor.








View this post on Instagram















what i will be doing today while you gossip around😂🌴☀️
A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Jul 6, 2020 at 5:20am PDT


Zorana je, inače, na svom Instagram nalogu objavila snimke iz noćnog provoda, a na jednom od njih ljubi Ermina. Isti je podijelio i fudbaler. Bili su u zagrljaju, a Zorannah ga je čak i poljubila i time pokazala da između njih ima nešto ozbiljno.
NOVI SVET U PRODAJI! NOVAK SE OSEĆA JAKO LOŠE! Ovo je njegova najteža bitka! LUNA PRESEKLA! Više ništa neće biti isto! HAOS NA DEDINJU! DUŠKO POLUDEO NA JK! Tanja Savić UPLETENA U KRAĐU!

 
 
SVETRAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAM
The post Blogerka Zoranah pokazala DEČKA! Ljubi FUDBALERA na ostrvu MIKONOS! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZORANNAH IMA NOVOG DEČKA? Blogerka ponovo u zagrljaju fudbalera, provode se na Mikonosu

Izvor: Blic, 07.Jul.2020

Blogerka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah otputovala je na Mikonos, gde se, između ostalog, provodi u društvu bosanskog fudbalera Ermina Bičakčića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.