BiH razočarala  Prosinečkom i ekipi ostala samo teoretska šansa

Izvor: B92, 15.Okt.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH razočarala " Prosinečkom i ekipi ostala samo teoretska šansa

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Grčke 2:1, u osmom kolu Evropskog prvenstva.

Izabranici Roberta Prosinečkog ovim porazom su zatvorili vrata EURO 2020, s obzirom da imaju pet bodova manje od Finske na dva kola do kraja.

Finci se u narednom duelu sastaju sa poslednjeplasiranim Lihtenštajnom, dok se BiH sastaje sa vodećom ekipom grupe J, Italijom.

Grčka je potpuno nadigrala Bosnu, uputili su čak 26 šuteva, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od čega je osam išlo u okvir gola. Sa druge strane, imali su svega četiri šuta i "heleni" su zasluženo došli do trijumfa.

Tragičar Bosne i Hercegovine je Kovačević, koji je u 88. minutu postigao autogol. Prethodno je Grčka povela preko Pavlidisa u 30. minutu, dok je Gojak izjednačio u 35.

Reprezentacija BiH će, ukoliko ne napravi čudo, imati šansu da se plasira na EP putem završnog turnira Lige nacija.

U drugom meču grupe selekcija Italije savladala je Lihtenštajn rezultatom 5:0. "Azuri" su opravdali ulogu favorita, a golove su redom postizali Bernardeski 2, Beloti 70, 90+2, Romanjoli 77. i El Šaravi 82.

Pregled ostalih utakmica pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.