BUM-BUM Prijović, ali radost je kratko trajala! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUM-BUM Prijović, ali radost je kratko trajala! (video)

Vatreno u Solunu

Grčki klub pokušava da izbori igranje u grupnoj fazi Lige šampiona, a imaju pozitivan rezultat iz prve utakmice.

Pre osam dana su igrali u Lisabonu, a Paok je uspeo da izbori 1:1, a postigli su i vrlo važan gol u gostima.

Prijović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u 13. minutu postigao vrlo bitan gol za grčki tim, ali je Benfika vrlo brzo uzvratila udarac, i čak dva puta za samo 6 minuta uspela da matira golmana Paoka. Prvi put iz kornera, a drugi put sa bele tačke.

Srpski napadač je postigao gol u 13. minutu nakon fantastične asistencije Mauricija, ali vrlo brzo nakon toga je Benfika izjednačila, a zatim i potpuno preokrenula rezultat. Žardel je bio precizan u 20. minutu, nakon odlično izvedenog kornera Picija, dok je sa bele tačke siguran bio Salvio u 26. minutu.

Prvi gol koji je postigao Prijović možete da pogledate OVDE.

Gol Žardela možete da pogledate OVDE.

Gol Salvija sa bele tačke možete pogledati OVDE.

Lepo je počelo za Paok, ali sada moraju da jure da postignu dva gola jer i u slučaju nerešenog rezultata prolazi Benfika.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ (plejof): Prijović naljutio Benfiku, PSV rutinski do Lige šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018

Poznati su svi učesnici grupne faze Lige šampiona...Sigurno je meč između Salcburga i Crvene Zvezde bio u prvom planu, makar na ovim prostorima, ali pored te utakmice, odigrana su još dva meča...Paok je izgubio na domećem terenu od Benfike sa 1:4 (1:3) , dok je Psv na svom terenu rutinski savladao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.