Izvor: Blic, 10.Dec.2019, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRZOM PRUGOM LAKŠE DO SOLUNA I PIREJA Vučić: "Povezivanje Grčke i Srbije dovodi više turista i veći izvoz"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa grčkim predsednikom Prokopisom Pavlopulosom o boljem saobraćajnom povezivanju dve zemlje u okviru inicijative "Pojas i put", o čemu će, kako je rekao novinarima, razgovarati sutra i sa premijerom Grčke Kirjakosom Micotakisom. On je ukazao da Grčka ima odličnu prugu od Atine do Soluna, ali da je ostao deo od Soluna do Severne Makedonije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BRZIM PRUGAMA DO HALKIDIKIJA I SOLUNA - Vučić: "Povezivanje Grčke i Srbije dovodi više turista i veći izvoz"

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2019

Grčka ima odličnu prugu od Atine do Soluna...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa grčkim predsednikom Prokopisom Pavlopulosom o boljem saobraćajnom povezivanju dve zemlje u okviru inicijative "Pojas i put", o čemu će, kako je rekao novinarima, razgovarati sutra i sa premijerom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.