Ako ste imali nesreću da vam nevreme u Grčkoj ošteti automobil - imate dva izbora!

Izvor: Večernje novosti, 12.Jul.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ste imali nesreću da vam nevreme u Grčkoj ošteti automobil - imate dva izbora!

Sve šlep-službe naplaćuju prevoz vozila samo u jednom smeru. To znači da ako je vozilo udaljeno 500 kilometara od mesta prebivališta, plaća se evro po kilometru samo u jednom smeru NAŠI državljani koji su imali nesreću da im veliko nevreme u Grčkoj ošteti automobil imaju dva izbora: ili da poprave automobil u Grčkoj ili da svoje vozilo došlepaju do svog prebivališta, a najjeftinije košta evro po >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kilometru, uz plaćanje putarina, mostarina... Sve šlep-službe naplaćuju prevoz vozila samo u jednom smeru. To znači da ako je vozilo udaljeno 500 kilometara od mesta prebivališta, plaća se evro po kilometru samo u jednom smeru. Članovi Auto-motro saveza Srbije, a ima ih tačno 97.669, u znatno povoljnije su položaju. Njima će vozilo koje je oštećeno i ne može bezbedno da se vozi biti odšlepovano ili do najbližeg servisa ili do mesta prebivališta potpuno besplatno. Pročitajte još - NOVI BILANS POGINULIH: Sedam osoba stradalo u oluji, proglašena vanredna situacija (FOTO+VIDEO) Vlasnici vozila koja imaju kasko osiguranje, u slučaju da im je vozilo oštećeno u elementarnoj nepogodi, moraju da dobiju zapisnik od grčke policije. U svakom slučaju, preporuka je da se odmah kontaktira sa osiguravajućom kućom kod koje je vozilo osigurano. I ostali, teoretski, takođe mogu da naplate štetu, ali samo ukoliko lokalna zajednica gde je šteta nastala predviđa isplatu odštete na vozilima u tim slučajevima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ako vam je nevreme u Grčkoj oštetilo automobil, imate DVA REŠENJA. Jedno će vas debelo koštati, a drugo je BESPLATNO

Izvor: Blic, 12.Jul.2019

Sve šlep-službe naplaćuju prevoz vozila samo u jednom smeru. To znači da ako je vozilo udaljeno 500 kilometara od mesta prebivališta, plaća se evro po kilometru samo u jednom smeru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.