Press: Tajni ljubavni život Hadžića

Izvor: Mondo, 21.Jul.2011, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Press: Tajni ljubavni život Hadžića

Goran Hadžić tokom prethodnih sedam godina skrivanja u vanbračnoj vezi dobio dete, a u sudu navodno tražio da vidi "obe porodice", piše "Press".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hadžić se skrivao u Rusiji, imao vanbračnu vezu, dobio sina i švercao naftu

Izvor: Cafe.ba, 21.Jul.2011

Goran Hadžić je tijekom bijega od haškog tribunala i srbijanskih vlasti osnovao i obitelj u vanbračnoj vezi. Press piše kako je od suda zatražio posjet obje obitelji.

Nastavak na Cafe.ba...

Samo jataci znali za ljubavnicu

Izvor: B92, 22.Jul.2011, 09:30

Beograd -- Goran Hadžić tokom sedam godina skrivanja živeo u vanbračnoj zajednici sa Borislavom Mitrović, mlađom ženom koja sada boravi u Hrvatskoj, saznaje "Blic"...S njom ima dete koje ima nepune četiri godine, ali ona ne želi da ga poseti u pritvoru u Beogradu...Taj beogradski list piše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.