Godišnji horoskop za 2014. godinu - Lav

Izvor: mojastrolog.rs, 17.Dec.2013, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnji horoskop za 2014. godinu - Lav

Pročitajte šta čeka Lavove u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Posao

Od početka godine ste u velikim pripremama za bolju budućnost. I sami osećate da je došlo vreme da mnoge stvari u svom životu, pa i svoju karijeru usmerite ka višim ciljevima. Od sredine jula ulazite u jedan fantastičan period, koji će vam omogućiti svu sreću koju zaslužujete. Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu << zavisi od vas samih, koliko ćete do tada biti spremni za prihvatanje odgovornosti života. Uticaj će vam trajati narednih godinu dana i označava jedan veliki preokret na bolje. Od januara bi trebalo da se fokusirate na svoju karijeru, šta želite, u kom pravcu bi želeli da idete, ali u svom ispravnom stilu. Ova godina vam donosi i dobra ostvarenja kroz inostranstvo. Ako ste planirali odlazak, kako bi tamo živeli i radili, posvetite se tome i ostvarenje je pred vama. I kontakti sa strancima, obećavaju dobar nastavak poslovne priče.

Ljubav

Od početka godine su aktuelne tajne ljubavi. To bi mogle biti i ljubavi sa osobama koje stanuju negde daleko od vas. Ali ovde je i priča o velikoj tajnoj ljubavi, da li prema partneru koji vam deluje potpuno drugačije i daleko od vas ili je to neka stara ljubav koju nikako ne možete da zaboravite. Budite strpljivi, pošto će doći do nekih bitnih promena, od jula ove godine. Tajne ljubavi bi mogle postati javne i to na obostrano zadovoljstvo. Dok tajne simpatije i stare ljubavi, imaju šansu da se ostvare do maja meseca. Od početka godine pa do marta, ljubav vas očekuje preko poslovnih aktivnosti, ali i u situacijama gde pomažete drugim ljudima kojima je potrebna vaša pomoć. U martu se iznenada pokreću priče i planovi o zajedničkom životu sa partnerom. Dok će april biti naklonjen za osobe koje su izašle iz duge veze ili braka. Svakako će doći do buđenja prijatnih emocija. Imaćete više mogućnosti, a na vama je da birate. Jedna romantična duša bi mogla da vas baš zavede i ostvari davnašnje sne. U maju se pokreću priče, koje vas navode o razmišljanu za ulazak u drugi brak. Ali isto tako, ako ste slobodni, svoju ljubav ćete naći na putovanju, ili se u vašem životu pojavljuje osoba koja dolazi iz inostranstva. Juni obećava mnogo izlazaka, provoda i ljubavi. Sve vas to u nastavku priče vodi i ka duplim vezama. Da bi juli doneo neverovatno lepu romantičnu priču, sa osobom koja će znati da vam uzvrati ljubav na adekvatan način.. Ovakva veza bi u vaš žviot donela veliki preporod. U avgustu i septembru, ste potpuno u svom elementu i svesno birate, menjate partnera... eksperimentišete sa velikim zadovoljstvom. U oktobru vas očekuje mnogo više novih poznanstava, koja bi u novembru donela ljubav. Decembar svakako obećava ljubavnu radost.

Zdravlje

Posvetite se duhovnom životu, napravićete pravi izbor. Meditacija bi vam i te kako prijala. Od početka godine ste u periodu koji vam kroz duhovnost i meditaciju omogućava da duboko uđete u sebe i konačno nađete duhovni mir, svoj život živite na svoj način ali kvalitetno. Da bi od sredine jula pa do kraja godine, konkretno živeli svoju mudrost. Prva polovina godine je odlična za duhovno zdravlje, a druga za fizičko. Već od jula bi morali povesti računa o svojoj ishrani, kako ne bi došlo do neželjenog gojenja. Od marta pa do jula, mogli bi značajno oporaviti svoj organizam, ako ste spremni da menjate loše navike. Ova godina vam omogućava pravi preporod i vraćanje najpozitivnije energije koju nosite u sebi.

_____________________

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

foto: Bec Morris/Flickr
Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop,   Horoskop - Lav

Nastavak na mojastrolog.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora: