Izvor: Luftika.rs, 05.Jan.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 6. januar 2019. godine

Devici važno poverenje, Vaga putuje, a Bik dobija pomoć od Raka ili Device. S druge strane, Strelac ima dobru komunikaciju danas, a Ovan ima dobar dan za novac. Ovo je današnji dnevni horoskop za 06.01.2019. godine.
Posao Dobar dan za novac. Danas je bolja atmosera, pomoć stiže preko osobe koja vam je prijatelj.
Ljubav Emotivno imate želju da što više vremena provedete sa porodicom. Možda će partner nastojati da vam pomogne u tome da se oslobodite nekih svojih strahova koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vučete od ranije.
Zdravlje Kolena osetljiva.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019. Posao Neki pripadnici ovog znaka počinju da razmišljaju o promeni posla. Šanse za to postoje. Pomoć vam stiže preko Device ili Raka.
Ljubav Ne bi bilo loše da oni koji su u braku ili vezi pokrenu ljubav nekim lepim druženjima sa prijateljima.
Zdravlje Učestale bolovi u stomaku.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019. Posao Vi svakako imate mogućnosti da zaradite i to je nešto što vama puni samopouzdanje.
Ljubav Visok stepen tolerancije ima vaš partner, nemojte to da devalvirate. Slobodi imaju susret sa vatrenim Ovnom ili pomalo povučenom osobom iz znaka Rak.
Zdravlje Pritisak, vene osetljive.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019. Posao Morate da pokažete izvesni autoritet kod drugih saradnika koji će sigurno biti oduševljeni vašim idejama i elanom koji pokazujete svaki dan na svom random mestu.
Ljubav Iako ćete delovati pomalo hladno, nezainteresovano ipak ste u duši romantik koji traži svoju srodnu dušu.
Zdravlje Osetljivost.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019. Posao Novac vam stiže i bićete nagrađeni. Imate prijatelja koji vam pomaže i može biti vaš dobar poslovni partner.
Ljubav Slobodni Lav živi jedan svoj opušten život koji mu prija sa ili bez partnera.
Zdravlje Krvu sliku pokušajte da stabilizujete.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019. Posao Potreban vam je kredit. Morate da se bolje organizujete. Do novca se teško danas dolazi.
Ljubav Najvažnije je poverenje u bračoj zajednici. Device koje su slobodne neka manje ličnih prohteva imaju.
Zdravlje Devica druge dekade neka obrati pažnju na pritisak.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019. Posao Bićete vezani za putovanje sa prijateljem. To je osoba koja će vas negde pogurati i omogućiti da zaradite.
Ljubav Bračni partneri bi trebalo da povedu računa na misli koje imaju jedan prema drugom, jer su uvek negde skloni svađi.
Zdravlje Dobar period za zdravlje.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019. Posao Ovo je dobar dan za novac i saradnju sa vodenim znakovima poput Raka, Škorpije ili Ribe.
Ljubav Izađite iz zatvorenog prostora. Morate da se više angažujete oko ljubavnog života.
Zdravlje Uspini i padovi u raspoloženju.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019. Posao Ovo je dan za bolju komunikaciju sa strancima. Imaćete dosta obaveza tokom dana.
Ljubav strelac u braku može biti okrenut manjim svađama sa partnerom. Pokušajte da pronađete bolji put do srca voljene osobe.
Zdravlje Čuvajte se hladnih napitaka.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019. Posao Imate dobru saradnju sa vatrenim znakovima ali isto tako i sa drugim Jarčevima posebno ako su u podznaku Škorpija ili Lav.
Ljubav Dobar dan za druženje, poznanstvo, komunikaciju. Izađite na neko urbano mesto.
Zdravlje Psihološka opterećenost zbog posla.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019. Posao Večiti problem sa saradnicima koji nisu u stanju da Vas prate. Iz dana u dan će tako biti tokom avgusta.
Ljubav Velika strast predstoji, posebno Vodoliji koja je u vezi. Ukoliko ste sami poznanstvo sa osobom iz znaka Lav.
Zdravlje Dosta dobro raspoloženje.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019. Posao Dobar dan za umetnike, rad sa osobama iz sfere kreativnosti, posebno ako je povezanost iz rada sa grafikom, fotografijom.
Ljubav Dobar provod vam je potreban. Niste okrenuti nekim vezama preterano jakim, ali zabava vam daje snagu emotivnog opstanka.
Zdravlje Dosta dobro.
Pročitajte godišnji horoskop za 2019.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 7. januar 2019. godine

Izvor: Luftika.rs, 06.Jan.2019, 15:23

Lažna poslovna sreća za Vodoliju, dok je Bik na životnoj prekretnici. Na polju ljubavi, kod Riba se pojavljuje neko od ranije, a Strelca obuzima melanholija. Ovo je današnji dnevni horoskop za 07.01.2019. godine.. Posao Imate utisak da je vreme za velike promene. Nemate velike prohteve i više ste...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.