Izvor: Luftika.rs, 16.Dec.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 17. decembar 2018. godine

Ovan bez tenzije, Bik ušuškan, Blizancima treba vatre, Rak bojažljiv, Lav radi sa stranicma, Devica želi promenu, Vaga upoznaje nekog zanimljivog, Škorpija na tragu novca, Strelac čuva ideje, Jarac ima zanimljiv dan, Vodolija kreativna, a Ribe nadahnute. Ovo je današnji dnevni horoskop za 17.12.2018. godine.
Posao Spremate novi projekat i potrebna vam koncetracija jer kreativnost vam ne manjka.
Ljubav Lagana šetnja. Opuštena atmosfera bez tenzije. Bračni parovi posle dužeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vremena gledaju zvezde zajedno.
Zdravlje Istegnite kičmu.
Godišnji horoskop za 2019. godinu Posao Lov u mutnom. Nešto se šuška ali ne dolaze do vas prave informacije. Oprez se svakako savetuje.
Ljubav Romatična, idilična atmosfera. Vodite računa, može biti neka nerealna slika cele situacije. Dobro se provedite, ali se ne zanostite.
Zdravlje Otiču vam stopala.
Godišnji horoskop za 2019. godinu Posao Za relavantnu inoformaciju morate dosta da komunicirate. Niste oduševljeni tom idejom ali drugačije nema rezultata.
Ljubav Potrebna vam je strast, to je nešto što će vas pokrenuti na akciju.
Zdravlje Vrtoglavica. Odmarajte više.
Godišnji horoskop za 2019. godinu Posao Potrebna vam je obazrivost. Imate sve aspekte da u današnjem danu napravite dobre ugovore.
Ljubav Potrebna vam je veza sa nekim ko ima smisla za humor, život, hobi, izlaske.
Zdravlje Manji problem sa skočnim zglobom.
Godišnji horoskop za 2019. godinu Posao Odličan dan za rad sa strancima. Svaki Lav koji ima bar malo mogućnosti da napravi poslovni dogovor neka iskoristi ovaj aspekat. Novac sigurno dolazi na vreme.
Ljubav Emotivno ste puni entuzijazma i ličnog osećaja sreće. Partner vas obožava. Uživajte u ljubavi.
Zdravlje Morate da obratite pažnju na krvni pritisak.
Godišnji horoskop za 2019. godinu Posao Iako želite neku promenu da ugledate, niste sigurni baš 100 posto da je to pravi izbor za vas.
Ljubav Promenljivog ste raspoloženja ali partnera ne zapostavljate. Vaše faze emocija su ponekad čudne okolini i samoj osobi sa kojom ste. Nije to ništa zlonamerno.
Zdravlje Problem sa zubima.
Godišnji horoskop za 2019. godinu Posao Partnerstvo u poslu je najvažnije. Ukoliko budete imali dobre saradnike, imaćete i dobre finansijske rezultate.
Ljubav Poznanstvo sa jednim dominantnim Ovnom, zanimljivim pre svega za društvo. Ako vam je partner teret, izađite iz kuće.
Zdravlje Problem sa žuči.
Godišnji horoskop za 2019. godinu Posao Dobra perspektiva za posao u toku dana. Vi ste vođa bez koga se realno ne može. Imate sve mogućnosti da zaradite veliki novac.
Ljubav Vaša emotivna veza će imati povezanosti sa vašim poslom. Možda ćete bolje ideje imati od voljene osobe. Poslušajte savet.
Zdravlje Mlađe osobe iz ovog sazvežđa treba da obrate pažnju na urinarni trakt.
Godišnji horoskop za 2019. godinu Posao Nije potrebno da menjate svoj komfor koji ste već stekli na radnom mestu. Novac je faktor koji svakako dođe i prođe. Čuvajte ideje poslovne.
Ljubav Neodlučni ste, potajno se plašite neuspeha. Niste sigurni da li da uđete u vezu sa mlađom osobom od Vas.
Zdravlje Stomačne tegobe. Žene imaju hormonski disbalans.
Godišnji horoskop za 2019. godinu Posao Zanimljiv početak dana. Pojaviće se osoba iz vatrenog sazvežđa koja će vam uliti poverenje i optimizam za neke nove delatnosti.
Ljubav vezi ste sa osobom koja radi u državnoj instituciji. Partnerovo nezadovoljstvo i vas muči.
Zdravlje Nervna napetost.
Godišnji horoskop za 2019. godinu Posao Posao vam je vezan za kreativnost i zabavu, ili bi bar tako trebalo da bude. Nikako se ne upuštajte u poslove koji vam stvaraju monotoniju.
Ljubav Vaš ego je jak i verovatno nećete videti voljenu osobu od sebe. Promenite stil ponašanja, može da uvredi partnera pored vas.
Zdravlje Osetljivost na hladne napitke.
Godišnji horoskop za 2019. godinu Posao Realna nadahnutost. Odličan dan za privlačenje novca. Oni koji se bave intelektualnim radom imaju dobre aspekte sa inostranstvom.
Ljubav Slobodni pripadnici znaka su u centru pažnje. Privlače gde god se nađu. Jedan Lav će vam biti inspiracija.
Zdravlje Ovde je potrebno čuvati se pretople atmosfere u stanu.
Godišnji horoskop za 2019. godinu
Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop,   Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za ponedeljak 17. decembar

Izvor: Press, 17.Dec.2018, 10:54

Dnevni horoskop. . OVAN. Ona: Vodolija će vam učiniti uslugu. Ovo je period u kome ćete ostvariti svoja nadanja.. On: Prijatelji čine dobra dela za vas. Sklapate iskrena prijateljstva.. BIK. Ona:...

Nastavak na Press...

Dnevni horoskop za 17.12.

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Dec.2018

Ovan Ljubav: Osoba koja privlači Vaše emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima. Posao: Zadržite optimizam, ponekad je prvi utisak od presudnog značaja za celokupni tok poslovnih događaja. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi. Bik Ljubav: Uzbuđuju...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.