Godišnji horoskop za 2014. godinu - Jarac

Izvor: mojastrolog.rs, 17.Dec.2013, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnji horoskop za 2014. godinu - Jarac

Pročitajte šta čeka Jarce u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Posao

Od samog početka ova godina kreće vrlo burno. Svi kontakti koje ćete ostvariti do marta i te kako bi povoljno uticali na vašu karijeru. S tim da u februaru dobro morate da razmislite pre nego što donesete važne poslovne odluke. Tokom ove godine, imaćete još dva perioda u kojima bi trebali >> Pročitaj celu vest na sajtu << biti orpezni pri odlukama i potpisivanju bitnih ugovora. To će se dešavati u junu i oktobru. Juli i oktobar vam omogućavaju promenu radnog mesta ili dobitak zaposlenja. S tim da sve ono što vam se omogućava u oktobru, morate sačekati da bi realizovali. Tada vam se ne preporučuje da ishitreno donosite odluke, sačekajte ipak novembar. U novembru ćete imati sjajnu podršku od dve uspešne osobe, koje će vam pružiti podršku za sve ono što u tom periodu budete rešavali do kraja godine.

Ljubav

U ovu godinu ulazite sa Venerom u vašem sazvežđu. Ona će tu boraviti u januaru, februaru i do prve nedelje marta. U januaru će biti aktuelna prošlost u svakom smislu. Da li ćete konačno staviti tačku na staru ljubav ili doći do konačnog pomirenja, zavisi samo od vas i vaših želja. Sasvim je omogućeno da stara ljubav odlazi u zaborav, jer se u vašem životu pojavljuje osoba iz prošlosti koja bi vam donela emotivni mir i zadovoljstvo. Značajne ljubavi kreću u februaru, kada bi mogli naići na partnera sa kojim ste kompatibilni. Do avgusta su pokrenuti uticaji, koji će mnoge pripadnike ovog sazvežđa voditi u zajednički život. Ukoliko uspešno obnovite staru vezu, već od maja do avgusta dolazi do braka. U martu su ostvarive veze sa prijateljima ili preko njih. Putovanja u aprilu, kao i novo društvo u koje ulazite, omogućava jednu izuzetno romantičnu vezu. Sportista ili uniformisana osoba bi vas naglo pokrenula u maju. Tada bi lako mogli doći do ushićenja, koje bi vas brzo prošlo. Ako bi se veza ipak nastavila i naredni mesec, sa puno optimizma nastavljate ovu ljubavnu priču. Veze koje su u bilo kom smislu neskladne, mogle bi doći do potpune stabilizacije u junu. U tome uspevate, ukoliko promenite svoj način komunikacije sa partnerom. Da obraćate više pažnje na poruke koje vam on šalje. U suprotnom bi se lako mogli zainteresovati za nekog drugog. Ipak ne žurite sa odlukom, mogli bi ubrzo zažaliti. Do novembra ste u jednom sretnom periodu, koji vam donosi više udvaranja, novih ljubavi, ali i skladnih odnosa u vezi ili braku. Ljubavi sa osobama iz inostranstva, kao i tajne veze biće naglašene u decembru.

Zdravlje

Početkom godine bi vam mogao biti pojačan apetit. I te kako ste skloni gojenju tokom januara, februara i marta. Pored toga ste skloniji svim vidovima zadovoljstva i uživanja. Budite odmereniji kako ne bi došlo do prevelikog zamora. U svemu bi trebali imati više mere. Virusima ćete biti skloni u februaru, junu i oktobru. Od avgusta pa do kraja godine, omogućen vam je odličan oporavak, ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema. Ako ih već ne bude bilo, radite na imunitetu. Ovo je godina kada će te biti odgovorniji prema svom organizmu, naročito od proleća pa do kraja godine. Tada ste u odličnom periodu za ostavljanje loših navika i to definitivno.

_____________________

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

foto: Bec Morris/Flickr
Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop,   Horoskop - Jarac,   Horoskop za februar,   Horoskop za mart,   Horoskop za jun

Nastavak na mojastrolog.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora: