ZBOG OVE OSOBE IZ BENDA JE REKLA: DOSTA JE! Goca Tržan nakon 15 godina otkrila zašto je ZAISTA napustila grupu Tap 011

Izvor: Blic, 28.Avg.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG OVE OSOBE IZ BENDA JE REKLA: "DOSTA JE"! Goca Tržan nakon 15 godina otkrila zašto je ZAISTA napustila grupu "Tap 011"

Pevačica je godinama bila član sastava koji je bio i te kako popularan tokom devedesetih godina prošlog veka, a sada je konačno progovorila o pravom razlogu zbog kojeg je poželela da započne solo karijeru.

Goca Tržan je u jednoj emisiji ispričala šta se tačno događalo pred njen odlazak iz dens grupe "Tap 011", više od 15 godina nakon započinjanja samostalne karijere.

- Posle proslave >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nove 1999-e, imali smo veoma malo nastupa i nismo imali novca. Sve je počelo da ide veoma traljavo. Ipak, prelomni trenutak je bio kada sam krenula kod zubara sa 50 maraka u džepu. Počela sam da razmišljam šta ako mi zubar popravi ovaj zub i shvati da imam još jedan karijes, a ja nemam kako da se vratim kući. Ne bih imala para za taksi nego bih morala da sednem na autobus, a Goca sam iz "Tap 011". Samo mi je kliknulo da treba da odem iz grupe. Bila je veoma loša energija među nama, Pera i ja nismo govorili već godinu dana - otkrila je pevačica, što je malo ko znao.

- Ja sam pevala neke pesmice sa ogromnim dekolteom i prosto se nisam osećala da tu pripadam. Pozvala sam ih na večeru i saopštila im da napuštam grupu. Naravno, rekla sam da ću da ispoštujem sve dogovorene nastupe kako oni ne bi bili na gubitku i sačekaću dok ne nađu novog člana. Oni su mi sutra javili da sam slobodna - zaključila je Goca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Goca Tržan konačno priznala zašto je napustila Tap 011!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2017

Popularna pop pevačica Goca Tržan konačno je priznala zašto je napustila grupu Tap 011 i krenula sa solo karijerom...Šta se sve dešavalo iza scene, i kakvi su bili njihovi odnosi, nakon više od 15 godina, odlučila je sa javnosti da podeli Goca Tržan. - “Posle proslave Nove 1999-e, imali smo...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.