Udariću te tamo gde najviše boli: Ubica kuma Goce Tržan poslao jezivu poruku njegovom ocu dan pre ubistva?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 06:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Udariću te tamo gde najviše boli": Ubica kuma Goce Tržan poslao jezivu poruku njegovom ocu dan pre ubistva?!

Novi detalji stravičnog zločina

M. V. (66) iz Đurđeva, koji je 8. avgusta ubio Marija Trtića (28), kuma pevačice Goce Tržan, a potom izvršio samoubistvo, prema navodima najavio je zločin dan ranije.

Pročitajte i:

Prema rečima izvora, M. V. je 7. avgusta navodno poslao poruku na mobilni telefon Nikoli Trtiću, Mariovom ocu, koji se u tom trenutku nalazio na letovanju.

- Udariću te gde najviše boli - navodno je pisalo u poruci, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali nesrećni otac taj SMS nije shvatio kao ozbiljnu pretnju.

Još uvek šokirani meštani Đurđeva ispričali su da se priča da je M. V. planirao krvoproliće i da je Mario najverovatnije nastradao, jer je ubica želeo da povredi njegovog oca.

- Priča se da je M. V. dan pre nego što je ubio Marija, Nikoli poslao tu uznemirujuću poruku. Ovu pretnju očigledno niko od Trtića nije shvatio ozbiljno, pa je Mario ne sluteći šta mu se sprema, sutradan otišao kod M. V.. Nikola sigurno nije mogao da poveruje da bi mu prijatelj usmrtio dete - kaže komšija.

Međutim, nažalost, M.V. je navodno ne samo pretio nego i svoje namere ostvario.

- Ne zna se pouzdano zbog čega je mladić kobnog dana bio kod M. V.. Priča se da je hteo da mu vrati očev dug, a M.V. je tada svoju pretnju pretvorio u realnost. Pucao je u Maria iz pištolja, a potom se ubio. Neki kažu da je ubica, pošto je usmrtio Maria, telefonom slikao njegovo telo i poslao sliku mladićevom ocu, a onda se ubio. Ipak, ne znamo koliko možemo da verujemo u to, sada svako ima svoju verziju tragedije - kaže komšija.

A post shared by Mario Trtić (@mariotrtic) on Oct 27, 2017 at 12:55pm PDT

#djurdjevootvorenogsrca #djurdjevo #tap011 #žurka #koncert #familija #prijatelji #leto2017 #srbija #vojvodina

A post shared by Mario Trtić (@mariotrtic) on Jul 23, 2017 at 8:24am PDT

#hvar #leto2017

A post shared by Mario Trtić (@mariotrtic) on Aug 20, 2017 at 10:15am PDT

A post shared by Mario Trtić (@mariotrtic) on Mar 25, 2017 at 3:26pm PDT

#kumovi #sexdrogarokenrolhaospickealkohol #srecniljudi #rashoizbacha #familia

A post shared by Mario Trtić (@mariotrtic) on Nov 5, 2016 at 8:33am PDT

Kako kaže izvor, ono što je navelo policiju na to da je ubica planirao krvoproliće jeste i činjenica da je u njegovoj kući pronađen još jedan šaržer pun municije.

- To navodi na zaključak da je on danima planirao zločin, zbog čega se opremio oružjem i municijom. Takođe, na zaključak da je ubistvo planirano ukazuje i to što je Mariova porodica nedugo pošto je on napustio kuću, alarmirala policiju i prijavila njegov nestanak. Samo četiri sata kasnije Mario je pronađen na Vukovićevoj terasi mrtav - objašnjava sagovornik.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.