Tata me je vodio na abortus, a onda me se odrekao!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tata me je vodio na abortus, a onda me se odrekao!"

Učesnica "Parova" Teodora Radojičić, koja je pažnju javnosti privukla zbog navodne afere sa Rašom Novakovićem, mužem Goce Tržan, potvrdila je na poligrafu da je abortirala pre rijalitija.

Radojičićeva je pričala o odnosu sa ocem, sa kojim nije bliska.

- Moj tata jeste omiljen u društvu i on je čovek intelektualac, ali ja mislim da se on mene stidi. Ne viđamo se često, ali kad smo zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao da osetim neki prikriveni prezir. Mislim da on u meni vidi moju majku. Sigurno nije zadovoljan mojim ponašanjem ovde i verujem da se, kada ga ljudi zaustave na ulici, ograđuje od mene - bila je iskrena Tea, koja nema nameru da se vidi sa ocem kad izađe iz "Parova".

Jedno od pitanja na poligrafu bilo je i da li je istina da je Teodora bila trudna, te da ju je upravo tata vodio da abortira.

- Pa istina je, šta drugo da kažem. Kad smo izašli iz bolnice rekao je: "E, dobro je da smo i s tim završili". Tada sam imala 17 godina, a zatrudnela sam sa tadašnjim dečkom, mojim sadašnjim mužem. Mi smo hteli to dete, zapravo bili su blizanci, ali se jedan plod izgubio. I baka je prihvatila, ali otac nije dozvolio. Verovatno da ne bih napravila istu grešku kao on. I Etor (Tein suprug) tada je išao s nama. On je od mene stariji 11 godina, njemu je bilo vreme za decu i mislim da mi to nikada nije oprostio, niti preboleo. Moram da kažem da sam zahvalna ocu i da je meni drago što sam tog dana otišla na abortus, koliko god to nekome zvučalo grozno - ispričala je Teodora i otkrila da majci nije ni rekla da je trudna jer tada nije bila bliska sa njom.

Ona je otkrila da ne planira da izgladi odnos sa ocem jer je se odrekao zbog naslova u novinama, pre nego što je ušla u rijaliti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UČESNICA PAROVA ŠOKIRALA: 7 DRŽAVNIH MOĆNIKA bi palo kada bih pokazala ONO što imam u telefonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2017, 08:58

Fotografije, poruke i još mnogo toga....Takmičarka rijalitija "Parovi", Teodora Radojičić, koja je pažnju javnosti privukla zbog navodne afere sa Rašom Novakovićem, mužem Goce Tržan, podvrgla se poligrafskom testiranju u vili...Starleta je otkrila brojne tajne iz svog života, a kako tvrdi,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.