Sramota je zavideti drugima: Goca Tržan napisala Nisam prirodno lepa i to ne krijem, pa podelila VIDEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 15:07

"Sramota je zavideti drugima": Goca Tržan napisala "Nisam prirodno lepa i to ne krijem", pa podelila VIDEO

Takve su joj bore najgore

Atraktivna plavuša oštrog jezika, Goca Tržan podelila je iskren video koji su mnogi komentarisali veoma pozitivno.

Naime, Goca je sa svojim pratiocima podelila iskustvo jedne estetske korekcije i iskustva sa istom, a uz nju i opis koji mnogi treba da zapamte.

- Kao što vidite nisam prirodno lepa, nisam savršena, nisam kao mnoge žene koje poznajete, "prirodna" , ja za razliku od njih priznajem i delim sa vama iskustva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i informacije da vam olakšam dostojanstveno starenje., napisala je pevačica u uvodu opisa svog videa.

Goca se naime odlučila za tretman botoksom koji spada u najefikasniju metodu podmlađivanja. Efekti botoksa za lice su privremeni. Prednost ovog tretmana je što se brzo primenjuje i ne zahteva vreme oporavka. Procedura nije komplikovana kao neki drugi kozmetički tretmani lica. Ovaj tretman zapravo briše bore sa lica.

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Na samom kraju svog opisa Goca je napisala jednu poučnu stvar, a to je da niko ne treba da se stidi ni svog izgleda, ni svojih izbora.

- Nije sramota ostariti, aloooo, nije sramota imati bore, sramota je zavideti drugima na lepoti i mladosti. Sve u svoje vreme. Uživajte u svojim godinama, pomozite svom licu, telu, ali pre svega duhu da ne stari sa gorčinom i zavisti... jer " takve su joj bore najgore".
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.