Pretio je da će mi odseći prste, mislio je da Lena nije njegova ćerka! Goca Tržan iznela šokantne optužbe na račun Ivana Marinkovića!

Izvor: Press, 18.Okt.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio je da će mi odseći prste, mislio je da Lena nije njegova ćerka! Goca Tržan iznela šokantne optužbe na račun Ivana Marinkovića!

- Ja čuvam sve njegove poruke od momenta kada sam mu rekla da ne želim da živim sa njim. Imam dva gigabajta toga. Policija je upoznata s tim materijalom - izjavila je Goca Tržan.
Foto: Printscreen
Prepucavanje bivših supružnika se nastavlja, i nakon što je Ivan Marinković u nekoliko navrata isprozivao Gocu Tržan u "Parovima", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pevačica je odlučila da otkrije šokantne detalje iz njihovog braka.
Goca Tržan tvrdi da je Marinković u kladionici potrošio 20.000 evra koje je ona dobila za učešće u "Survajveru" i da ju je ostavio sa 1.500 dinara u džepu. Takođe, pevačica tvrdi da joj je Ivan u porukama pretio nasiljem.
- Ja čuvam sve njegove poruke od momenta kada sam mu rekla da ne želim da živim sa njim. Imam dva gigabajta toga.
Policija je upoznata s tim materijalom - rekla je Goca koja je na pitanje šta se nalazi u tim porukama, odgovorila:
- Iskreno, dno dna mi je uopšte što sam ti i sve ovo ispričala... Bilo je svega! Od toga da će da mi seče prste, do toga da sam laka ženska koja je istovremeno bila sa petoricom momaka. Najjadnije i najbolnije je bilo kada je napisao da Lena nije njegova ćerka.
Na konstataciju da je Marinković u "Parovima" pričao da je Goca seksualno devijantna, Tržanka je uzvratila rečima:
- Čula sam da je to pričao. Sram ga bilo. Ološ!

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca: Ivan je hteo da mi seče prste

Izvor: Svet, 18.Okt.2017

Pevačica Goca Tržan rešila je da progovori i otkrije sve strahote koje je preživela pored bivšeg supruga Ivana Marinkovića. Ona čuva sve njegove poruke od momenta kada je odlučila da mu saopšti da ne želi više da živi sa njim, a ceo materijal prosledila je i policiji.. “Bio je svega. Od...

Nastavak na Svet...

IVAN PRETIO GOCI TRŽAN DA ĆE JOJ ODSEĆI PRSTE: Marinković se oglasio! Napravio sam kardinalnu grešku, a onda je došla policija!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2017

Goca Tržan nedavno je izjavila da joj je bivši suprug Ivan Marinković pretio da će joj iseći prst.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.