Izvor: Press, 15.Feb.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekipelo joj! Goca Tržan se iselila iz stana u Mirijevu i prepisala ga na Ivana Marinkovića!

Neprestane javne prozivke koje je Ivan Marinković upućivao bivšoj supruzi Goci Tržan zbog stana u Mirijevu za koji je pevačica podigla kredit i godinama ga otplaćivala, a za koji je pokojna majka rijaliti igrača stavila svoju nekretninu pod hipoteku, dozlogrdile su pevačici koja se pre pola godine iselila iz svog doma. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Naime, nakon što je Marinković optužio Gocu da mu duguje 20.000 evra za hipoteku za stan njegove majke, Tržanova je odlučila da izađe iz tog stana sa suprugom Rašom Novakovićem i ćerkom Lenom koju je dobila u braku s Marinkovićem.
printscreen/instagram.com/gocatrzan
Sad žive u kući... Goca sa ćerkom Lenom
Progovorila o vezi sa Ognjenom Vranješem! Kaća Grujić: Nikada nisam bila druga!
-  Goca i Ivan su pre desetak godina kupili na kredit stan u Mirijevu, u kojem su živeli sa ćerkom Lenom sve dok se nisu razveli. Kada se Goca preudala, u tom stanu je živela sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem i, naravno, sa ćerkom. Kako je pevačica sve vreme otplaćivala kredit za taj stan, nije bilo sumnje da će nekretnina ostati njoj. Medutim, problem je to što je pri kupovini stana hipoteka položena na stan Marinkovićeve majke, koji on želi da proda. Zbog toga je isprozivao Gocu da mu duguje 20.000 evra jer je toliko ostalo duga. To je razjarilo pevačicu koja je za kratko vreme pronašla kuću u Rakovici, koju je opremila, a ovaj stan će prebaciti na ima Ivana Marinkovića i on će ubuduće morati da plaća ratu kredita - kaže izvor upućen u čitavu situaciju.
instagram.com/gocatrzan
Marinković više neće moći da je proziva...
- Ona je javno obećala da će se iseliti, a to se zaista i dogodilo, iako to krije od medija jer ne voli da je povezuju sa Marinkovićem. Ona i Raša su u Rakovici napravili kuću gde trenutno žive, a u kojoj imaju čak i muzički studio u kojem se Goca sprema za nastupe i u kojem Raša svira bubnjeve.
Prema rečima izvora Marinković ne zna za novonastalu situaciju jer je trenutno u rijalitiju "Parovi".
printscreen/happytv
Ko će sad da mu plaća ratu?
Ukoliko ne bude plaćao ratu kredita, nekretnina će pripasti banci. Njegova sestra zabrinuta je zbog svega jer je svesna Ivanove neodgovornosti.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.