NIJE IM DOSADNO! Goca Tržan se pohvalila svima: Ona sa mužem u izolaciji ne gubi vreme, rade OVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE IM DOSADNO! Goca Tržan se pohvalila svima: Ona sa mužem u izolaciji ne gubi vreme, rade OVO! (FOTO)

Organizovana.

Pevačica Goca Tržan, ovih dana obaveštava redovno svoje pratioce kako provodi vreme u izolaciji. Ovoga puta je spomenula i svog muža Rašu Novakovića.

 Goca je objavila zajedničku fotografiju sa Rašom uz poduži spisak dnevnih aktivnosti.

Izveo me muzonja u nabavku, pa i to je prilika da se malo nasminkam, uzmi sta ti se pruza... Danas: trenirala (usput psovala Igora @magnafitbg jer sam crkla), otisli u nabavku, za rucak spremila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolonjez sos i domacu, svezu pastu, muz sredjivao i majstorisao po dvoristu dan treci, opet dve masine vesa( ne smem ni da pomislim na peglanje!!!), trenutno sedim na suncu u dvoristu i citam... Izolacija goals 🙄🙄🙄

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Mar 28, 2020 at 7:58am PDT

- Izveo me mužonja u nabavku, pa i to je prilika da se malo našminkam, uzmi šta ti se pruža... Danas: trenirala, otišli u nabavku, za ručak spremila bolonjez sos i domaću, svežu pastu, muž sređivao i majstorisao po dvorištu dan treći, opet dve mašine veša (ne smem ni da pomislim na peglanje), trenutno sedim na suncu u dvorištu i čitam - napisala je Goca.

Neki njeni pratioci su prokomentarisali da je preterala sa referatima i obaveštavanjem javnosti o svemu što radi, dok su je ostali podržali i poželeli da se još jednom ostvari kao majka i da ona i Raša izgledaju prelepo zajedno.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.