NE ŽELI DA NAPUSTI RIJALITI! Marinković na posebnoj terapiji! Prognoze lekara NISU DOBRE! UGROŽENO MU JE ZDRAVLJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽELI DA NAPUSTI RIJALITI! Marinković na posebnoj terapiji! Prognoze lekara NISU DOBRE! UGROŽENO MU JE ZDRAVLJE

Ozbiljno je!

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi", Ivan Marinković jedan je od takmičara koji ne prestaje  da niže skandale, a dobro obavešten izvor otkriva da bivši suprug pevačice Goce Tržan ima alkoholni hepatitis!

Ko rano rani 2 srece grabi ... Vidimo ko prvi ustaje na budenje produkcije !!!

A post shared by 👑 Ivan Marinković 👑 (@ivan_marinkovic_parovi_7) on Nov 20, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2018 at 11:53am PST

Marinković se produkciji rijalitija požalio na jake bolove u abdomenu, a nakon lekarskog pregleda kom se podvrgao ustanovljeno je da mu je alkohol ozbiljno ugrozio zdravlje.

- Ivan dugi niz godina konzumira alkohol, a posledice svega toga tek sada izlaze na videlo. On nikada nije imao ozbiljnijih problema zbog toga što puno pije, ali su mnogi primetili da s njim u poslednje vreme nešto nije u redu. Otkad je ušao u sedmu sezonu rijalitija, kao da nije isti čovek. Non - stop samo sedi i samo je povremeno aktivan. U toku emisija koje idu uživo ponekad samo presedi i ne kaže ništa, a počeo je da se žalu i na ozbiljne bolove u stomaku - otkriva dobro upućen izvor.

Malo Raši 🤣🤣🤣

A post shared by 👑 Ivan Marinković 👑 (@ivan_marinkovic_parovi_7) on Nov 13, 2018 at 9:43am PST

Marinković se u više navrata požalio cimerima na mučnine koje su sve učestalije, ali nijednog momenta nije hteo da prihvati da možda ima ozbiljan zdrastveni problem.

 - Ivan je svestan činjenice da je na ivici da sebi upropasti zdravlje zbog toga što previše konzumira alkohol. Sada je shvatio da možda ima problem sa jetrom, a to nije ni malo naivno. Požalio se Produkciji Hepi televizije, pa ih je u toku prošle nedelje zamolio da mu izađu u susret i dovedu lekara da ga pregleda. Kada je pregled obavljen, saopštili su mu da postoji mogućnost da ima alkoholni hepatitis, koji je krenuo da se razvija, a dijagnoza se poklapa sa simptomima na koje se Marinković žalio - priča sagovornik.

A post shared by 👑 Ivan Marinković 👑 (@ivan_marinkovic_parovi_7) on Oct 6, 2018 at 2:39pm PDT

Iako su Ivanu svi odmah sugerisali da bi trebalo drastično da promeni životne navike, da živi zdravije i ostavi alkohol, on je rekao da ne želi da razmišlja o tome da može da se razboli i da ne želi da napusti rijaliti.

- Marinković je svestan da bi trebalo da prestane da pije jer ima ozbiljne probleme s jetrom, ali on odbija da misli o tome da bolest može da se proširi. Rekao je doktoru: "Nikad do sada nisam imao problem zbog pića. Naravno da ću da pazim koliko pijem, ali neću da prestajem. Ne mogu da verujem da me je sada i ovo snašlo pored svega. Iz rijalitija ne planiram da izlazim jer su mi pare potrebne." Ivan je odmah tražio lekarima terapiju koja će mu pomoći da mu mučnina i bolovi koje oseća u stomaku prestanu, pa su mu izašli u sustret ako je najbolje rešenje da sada izađe iz rijalitija i počne više računa da vodi o sebi. Potrebni su mu i redovni lekarski pregledi kako bi se njegovo stanje pratilo i kako se ne bi pogoršalo - završava sagovornik.

A post shared by 👑 Ivan Marinković 👑 (@ivan_marinkovic_parovi_7) on Oct 5, 2018 at 3:11pm PDT

Inače, ukoliko Marinković ne svati da odmah treba da se leči, rizikuje da dobije cirozu jetre, a to je krajnji stadijum do kog se alkoholni hepatitis razvija.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

PRVE REČI Darka Lazića: Izašao je iz bolnice, podigao ruku i pokazao ZNAK, a onda izgovorio... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.